2017. március 2., csütörtök

Pénz megerősítés ami működik



A pénzügyekkel kapcsolatban sokak célja a hitelek, tartozások mielőbbi letudása. Ezt a folyamatot segítendő egyik módszer a megerősítések írása és mondogatása. Azonban nem mindegy hogyan!

Gyakran ezeket a megerősítő kijelentéseket mondogatják: Hitel mentes vagyok; vagy Nincs hitelem; Nincs tartozásom.

STOP. Ezek a pénzügyi megerősítések nem segítenek.

Ezekkel a mondatokkal több gond is van és várhatóan egy dolgot érhetünk el velük, mégpedig a tartozások gyarapodását.

Leginkább azért mert a hitel, tartozás kifejezésekhez rengeteg negatív érzelem társul. Kellemetlenség, nehézség, félelem és gyakran ítélkezés vagy bűntudat, ami persze rejtve marad. És pont ezek az érzések, vagyis energia minták teszik nehézzé, hosszúvá a folyamatot!

A hitel vagy kölcsön önmagában nem rossz, nem elítélendő, egyszerűen egy pénzügyi konstrukció, ami lehetőséget ad valami olyanra, amit másképp nem tudunk elérni. 
Azonban erre zsigerből nem így tekintünk, nem ezt tanították róla, és sokak a deviza ügyletek kálváriáját járták, ami dühöt, keserűséget, csalódottságot eredményezett. Igazából az érzéseink tartanak fogva. Tehát minden kölcsönhöz vagy hitelhez kapcsolódó érzés és gondolat működtet tudatalatt,  amíg ezt a témát magunkban nem tesszük helyre.

Van még valami. A tudatalatti a NEM szót nem érti, mert az élményeket tárol.

Tehát a fenti mondatokkal jó nagy kalamajkát teremtünk magunknak, mert az érzések által vezérelve arra helyezzük az összes energiánkat amit NEM AKARUNK.

A Vonzás törvénye szerint az növekszik, amire a figyelmünket helyezzük. Igen ám, de az érzéseknek ezerszer nagyobb ereje van, mint egy puszta gondolatnak. Tehát, ha a hitelek törlesztése miatt vergődsz, a fentiek miatt a tudatalatti a tartozás szót vergődésre fordítja. Vagy bűntudatra, vagy létbizonytalanságra, vagy bármi egyébre.

Érted már? Amikor azt megerősítést mondogatod: nincs tartozásom, akkor valójában energetikailag ezt az üzenetet küldöd az univerzumnak: MÉG TÖBB NEHÉZSÉGET AKAROK.

Persze van kivétel és a pénzügyi tudatosság elsajátításában rejlik a valódi megoldás . Amikor a hitel, tartozás szó mögül kioldjuk az érzelmi töltöttséget, akkor az üzenet más jelentést kap. Ezt az üzletemberek remekül megtanulják, így a pénz valóban eszközzé válik. Ennek a szemléletnek az elsajátítása több lépcsőből áll, amire mindenképp szükséged van, ha bármilyen kicsi egyszemélyes vállalkozást működtetsz.

Első lépésként azonban találjuk ki a megfelelő tartalmú és energetikájú megerősítést.
Tehát az eredményt, a pénz jelenlétét kell táplálni. 


RENDELKEZÉSEMRE ÁLL XXXXX EZER FORINT.





ANYAGILAG FÜGGETLEN VAGYOK, VAGYONOM FOLYAMATOSAN GYARAPODIK.


BŐSÉGBEN ÉLEK.
 

Írj olyan pénz megerősítést, ami működik, ami hozzád közel áll!

Kezdd el a megfelelő üzenet küldeni az univerzumnak, hogy az áramoljon hozzád fizikai formában, amit akarsz

Írd meg kommentben a kérdésedet vagy mondd el mi a saját működő változatod.

Virágzó Életet,
Andrea



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése