2017. április 16., vasárnap

Ne küzdj a pénzért, engedd be!

Édesanyámtól kaptam egy kicsi fatáblát érettségire, még most is élénken él bennem a képe. A híres Madách idézet állt rajta az Ember Tragédiájából:

"Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál."

Ez akkor nagyon mélyen beleült a tudatomba. Anyukám pontosan ezen elv szerint élt. Az egész élete egy küzdelem volt. Mindig volt valami nagyívű nehézség amin túl kellett lenni, meg kellett oldani.

De mindig bízott és fogcsikorgatva leküzdötte az előtte álló nehézségeket. A lélek ereje hatalmas volt. Betegségének utolsó fázisában is nap mint nap azt mondogatta “még küzdők egy kicsit”.

Számomra is természetessé vált, hogy tegyek a céljaimért, küzdjek. Ifjú koromban sok minden nem sikerült vagy csak többszöri neki rugaszkodásra: a nyelvvizsga, felvételi, egyetemi vizsgák, sorolhatnám.
Azonban amikor elkezdtem magammal foglalkozni, feltárni hogy miként akadályozom magam a céljaim elérésben, a sikerben az élet kezdett könnyebbé válni. Nem lett kevesebb megoldandó problémás szituáció, viszont már másképp álltam hozzájuk.

Évekkel később siker mentorom egy tanítását hallgatva hirtelen bevillant egy kép, a tábla képe az idézettel.  
És nyomában jöttek a megértések. Bár a spirituális tanulmányaim során milliószor hallottam, hogy az ember nem szenvedésre van ítélve,  nem igazán értettem meg, nem sajátítottam el.
A vallási tanítások, Magyarország történelme miatt annyira mélyen él a szenvedés és  a küzdelem a tudatalattinkban, hogy eszünkbe sem jut megkérdőjelezni szükségességét, valóságát.

Én megtettem.

És most arra kérlek tedd meg Te is, gondolkodj!


 Miért, vagy mi ellen küzdesz?

  • Hogyan változnának meg az eredményeid, a vállalkozásod eredményessége, ha abba ha abbahagynád a küzdést?
  • Hogyan éreznéd magad azokban a tevékenységekben amik nem a komfortzónád, vagy nem tartoznak a kedvenceid közé, de szükségesek a vállalkozásodhoz, ha nem küzdenél ellenük?
  • Hogyan éreznél a pénz és az anyagiak iránt, ha nem kellene érte küzdeni?


Hidd el, nem kell küzdeni, a terhet valaki már letette helyettünk kétezer évvel ezelőtt. Nem arról van szó, hogy csak várjuk az égből lepottyanó mannát és üljünk a babérjainkon.

Nem!
A célokért az anyagi javakért tenni kell, de nem mindegy hogyan. Kínlódva vagy könnyedén, szeretettel?

A harcnak egyetlen ellenszere van a szeretet.


Igen, küzdéssel is jönnek az eredmények, de mennyivel hatékonyabb lenne, ha inkább megengednéd magadnak a haladást? Mi lenne, ha végre elhinnéd, hogy amire igazán vágysz az megadatik, persze ha teszel érte.
Amikor bizonyosság van benned, akkor megengedővé és lazává válsz, így kisimul az út.

Alkalmazd az ellenállás-mentesség univerzális törvényét.

Hogyan csináld?

Először figyeld meg milyen gyakran mondogatod, gondolod vagy érzed az anyagi gyarapodásról hogy nehéz, vagy harcolni kell minden fillérért?

Tartsd szem előtt az ellenállás-mentesség elvét, azaz haladj az árammal a célod felé, ne ellene! Annak adj energiát, amit akarsz.
A nehézségeidet fogadd áldással és használd azokat lehetőségként a továbbrugaszkodáshoz.

A világegyetem és minden része tökéletes rendezettségben és áramlásban működik. A rendezettség ellen való ellenállás zavarodottságot és megrekedést eredményez. Amikor megtanulunk nem küzdeni a változás ellen, vagyis elfogadjuk azt,  ami szükséges a növekedéshez, akkor megtapasztaljuk az un. Isteni kegyelmet és könnyedséget.



Persze tudom ez könnyen hangzik, és rögtön azt kérdezed mit csinálj ezért a mindennapokban, hogyan fókuszálj a célodra, hogyan gondolkodj a pénzről az anyagi javak elérééhez.

Megmutatom hogyan tudod elsajátítani a pénzmágnes szemléletet és gyakorlatot egy 90 perces távoktatás keretében: 

Hogyan duplázd meg vállalkozásod bevételét könnyedén? - címmel.



Regisztrálj most rögtön, a részvétel ingyenes!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése