2016. október 25., kedd

Hogyan teszi tönkre a vállalkozásodat a belső ellenállásod?



ESETTANULMÁNY


Egy ezoterikus tevékenységgel foglalkozó hölgy hatalmas rajongó tábort (191.300 kedvelő)  épített fel néhány év alatt, naponta többszöri felemelő fotók posztolásával. Lenyűgöző.
A szolgáltatatásának promótálására (pl asztrológiai elemzés)  naponta néhány főnek 3 perces ajándék mini útmutatást ajánlott Tarot kártya segítségével.
Egyszer én is kértem tőle hárompercest, és bár picit meglepőnek tűnt, amit mondott, utólag visszatekintve teljesen helyén volt az elemzése. Számos rajongója elismeréssel nyilatkozott a szolgáltatásairól.

Figyelem tevékenységét egy ideje és már hónapok óta alig kap felkérést a 3 percesekre, amről gyakran panaszkodott, mert a facebook egyszerűen nem teszi ki az oldal kedvelőinek az ajánlatát. Mai posztjában rajongói számára keserű szájízzel tudatta, hogy végleg befejezi. Legalább is az ingyenes lehetőséget.
Ne felejtsd, ez a fizetős szolgáltatásához korábban jól működő eszköz volt.

Akkor mégis mi nem működik, hol van  rendszerben a hiba?




Mindenki tudja, aki a Facebookot üzleti dolgokhoz használja, hogy algoritmusok vannak, és a közösségi platformok célja is egyértelműen a bevétel szerzés. Tehát, ha a kedves ügyfél, ez esetben az oldal tulajdonosa  a bevételét kívánja növelni, akkor bizony azért fizetni kell különböző hirdetések formájában.

Ezt az hősnőnk is tudta, de nem csinálta. Az igazi kérdés akkor az, hogy MIÉRT NEM?!

Erre csak ő tudna válaszolni, és bizonyára különböző érveket sorakoztatna fel:
  • nem ért egyet a fb stratégiájával, 
  • nem tudja hogyan kell,
  • nincs rá pénze vagy 
  • nem hajlandó fizetni érte.
Azonban ha a válaszok mögé nézünk, amik valójában kifogások, akkor megláthatjuk a valódi okot.

Az ELLENÁLLÁSt.

Azt a láthatatlan erőt, ami alattomosan visszatart a következő lépéstől.  Azt a valamit, amit le kell küzdeni, ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a célokhoz.
Mert valójában mindig tudjuk, vagy legalább sejtjük, hogy merre vezet az út, pusztán belekavarodunk, pontosabban benne ragadunk a saját gondolati sémáinkban, hitrendszerünkben.
Viszont a statikus állapotból kilépni csak egy módon lehet, változtatással.

Te is szoktál a fentiekhez hasonló kifogások mögé bújni?

Tedd fel magadnak a kérdést: hogyan állsz ellen a változtatásnak, a változásnak?

Csak akkor tudsz változtatni, ha felismered azt a pontot, helyzetet, ahol beragadtál!

Figyelve a hölgy korábbi megnyilvánulásait azt gondolom, hogy a pénzről kialakult szemléletében keresendő a valódi ok. Ugye, hogy nem annyira evidens? 
Gyakorlatot és önmagunkhoz való  eszméletlen őszinteséget kíván. Viszont a paradigmáink pont ettől tartanak távol. A paradigmák felismerése leginkább csak külső segítséggel megy.

Ebben tudok a segítsédre lenni. Ha nem igazán találod a választ, vagy a kivezető utat, akkor kérd az intenzív Fényszóró konzultációt, együtt rávilágítunk. Holisztikus szemléletű üzleti coachként nem érdekelnek a kifogásaid, a cél, hogy ezek mögé láss és kitisztítva a ködöt, képes legyél a szükséges lépést megtenni a célod felé. 


A 30 perces Fényszóró konzultáció teljesen ingyenes, bár némi befektetést igényel részedről. No nem pénzben, hanem energiában: rövid kérdésekre várom a válaszodat. Ezzel bizonyítod önmagadnak, hogy nem csak a kifogásokat keresed, hanem hajlandó vagy a változtatásra.

Jelentkezz most! Az ingyenes konzultációra csak korlátozott számú lehetőség van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése